De DiaLin insulinepomp moet er komen!

Sytske heeft diabetes type 1, een auto-immuunziekte. Zij behoort tot de kleine groep mensen die niet lang overleven zonder een inwendige insulinepomp. Niet buiten het ziekenhuis. Maar nu gaat de fabrikant stoppen met de productie van deze insulinepomp. Al Sytske’s hoop is nu gevestigd op de nieuwe implanteerbare DiaLin insulinepomp. Om deze te ontwikkelen is nog 500.000 euro nodig. Ondertussen is haast geboden voor Sytske en haar lotgenoten!

Doe mee en doneer!

Jouw steun redt levens. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de nieuwe insulinepomp er echt komt. En dat er snel voldoende van deze pompen beschikbaar komen om mensen met diabetes type 1 kwaliteit van leven te geven. Help mee om te zorgen dat Sytske en haar lotgenoten weer een toekomst hebben. Doneer nu!

Opbrengst campagne

De volledige opbrengst van deze campagne komt ten goede aan de ontwikkeling van de DiaLin insulinepomp. De bestuurders van de Foundation zetten zich met passie onbezoldigd in en declareren geen onkosten. Ook de vrijwilligers en andere aan de Foundation verbonden partijen werken vanuit hun betrokkenheid en willen hiervoor geen vergoeding ontvangen.