De DiaLin insulinepomp moet er komen!

Sytske heeft diabetes type 1, een auto-immuunziekte. Zij behoort tot de kleine groep mensen die niet lang overleven zonder een inwendige insulinepomp. Niet buiten het ziekenhuis. Maar nu gaat de fabrikant stoppen met de productie van deze insulinepomp. Al Sytske’s hoop is nu gevestigd op de nieuwe implanteerbare DiaLin insulinepomp. Om deze te ontwikkelen is ruim 500.000 euro opgehaald. Ondertussen is haast geboden voor Sytske en haar lotgenoten!

Doneren niet meer mogelijk

Op 27 december 2018 heeft de Sytske Foundation haar doelbedrag van 500.000 euro ruim behaald, dankzij u. Daarom sluiten wij vanaf nu de mogelijkheid om te doneren. Via de Homepage houden wij u regelmatig op de hoogte over de ontwikkeling van de nieuwe implanteerbare insulinepomp.

Opbrengst campagne

De volledige opbrengst van deze campagne komt ten goede aan de ontwikkeling van de DiaLin insulinepomp. De bestuurders van de Foundation zetten zich met passie onbezoldigd in en declareren geen onkosten. Ook de vrijwilligers en andere aan de Foundation verbonden partijen werken vanuit hun betrokkenheid en willen hiervoor geen vergoeding ontvangen.