Wie is hier de baas? voor Sytske Foundation. Opbrengst tot nu toe €1.520! Lieve Irma, heel veel dank!

Wie is hier de Baas?
Is een leesboek én een voorleesboek voor kinderen, buurkinderen, vriendjes, vriendinnetjes, ouders, ooms, tantes, opa's en oma's. Kinderen kunnen op een speelse wijze leren hoe zij met honden zouden moeten omgaan om problemen/ongelukken te voorkomen. Het is eigenlijk een boek voor iedereen die ooit met honden te maken heeft. Bestel dit boekje en draag bij aan de Sytske Foundation. De gehele opbrengst van de verkoop van het boekje gaat naar de Sytske Foundation. Wil je ook bestellen en dus bijdragen, dan kan je mij mailen, ik stuur je een exemplaar toe. Email: irmafrijlink@yahoo.com

Kosten € 10 excl. verzendkosten.


LEES MEER…..

Sytske is ons oude buurmeisje en haar ouders zijn goede vrienden van ons. Wij zijn naast hen komen wonen op het moment dat Sytske ziek werd toen zij 9 jaar oud was. Van dichtbij hebben we gezien wat een enorm sterk kind en nu vrouw Sytske altijd is en geweest is. Altijd kijken naar de mogelijkheden voor haar en nooit kijkend naar wat zij niet meer kan. Zij is een inspiratie voor zoveel anderen.

Zij en haar lotgenoten verdienen het dat de Nederlandse pomp er komt. Het mag niet zo zijn dat een fabrikant kan besluiten zoiets essentieels, voor duizenden mensen, uit de handel te halen. Het is fijn dat dit Nederlandse bedrijf met de ontwikkeling van een nieuwe pomp bezig is.

www.irmafrijlink.nl

Terug