16 mei 2018: Totaalstand Donaties & Schenkingen: € 281.508!

Onze strijd en acties voor de innovatieve implanteerbare insulinepomp gaan elke dag onverminderd door!
De totaalstand van alle donaties via Whydonate en schenkingen die direct binnenkomen op de bankrekening van Sytske Foundation is: € 281.508. Wij hebben al 56 % van onze doelstelling (nl. € 500.000) binnen!

Alle donaties zijn welkom, blijf ons steunen! Dank u wel!

 Beste donateurs!

We willen u heel hartelijk bedanken voor uw gulle donaties en hartverwarmende steun tot nu toe! Het is voor ons onmogelijk om de meer dan 4450 donateurs die de Sytske Foundation een warm hart toedragen allemaal persoonlijk te bedanken. We willen u langs deze weg laten weten dat we hier bijzonder blij mee zijn. Iedere bijdrage brengt ons doel dichterbij: Sytske en haar lotgenoten voorzien van de innovatieve levensreddende implanteerbare insulinepomp.


Alle opbrengsten gaan naar de ontwikkeling van de nieuwe insulinepomp DiaLin. Met als doel de pomp versneld ter beschikking te stellen aan diabetes type 1 patiënten die insuline uitsluitend via een inwendige pomp toegediend kunnen krijgen.

Op dit moment dragen 70 patiënten in Nederland een inwendige pomp, 350 hebben er direct een nodig en 650 komen er voor in aanmerking.

Met uw bijdrage zijn we op weg om dit doel te realiseren. Nogmaals, geweldig bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sytske Foundation

Marquiette Schaap, voorzitter
Carola Schothorst, secretaris
Helen Nederlof, penningmeester

Terug